Om företaget

Företaget startade i augusti 2007 och hade de tre första åren sin verksamhet i Vänersborg. Här tillverkades t.ex. fönster, dörrar, båtskyltar ett hopfällbart ben till ett klaffbord, 90 graders stigande sväng till ett trappräcke m.m.

2010 - 2014 bedrevs verksamheten i Lidköping hos Snickeriet Bo Johansson. Där fanns ett nära samarbete med byggföretag, så projekten var till stor del varit fönster och dörrar.

2014 - 2016 låg verksamheten lite på is då jag fick ett heltidsarbete i ett snickeri i Örslösa. Där var min uppgift att tillverka alla typer av produkter inom finsnickeri, både för inomhus och utomhus.

Efter en period av utbrändhet startade jag upp min verksamhet hemma i ladugården. Denna byggdes om till snickeri främst anpassat för specialtillverkningar, enstycksproduktion eller små serier. Här tillverkar jag idag fönster, dörrar, skåp, stolar, skärbrädor, fågelholkar etc. Möbler renoveras och ytbehandlas. Fönster lagas, glasas och målas.

2022 startades även en ramverkstad. Här ramar jag in tavlor och foton bl.a. Här finns också försäljning av honung, skärbrädor, fågelholkar, insektshotell m.m.

Välkommen att hälsa på för att se hur jag har det.

 

Runt fönster